Nailzz&Zo

Branding|webdesign

De nagelsalon 'Nailzz & Zo' is een plek waar je naast nagel styling ook nog andere beauty behandelingen kunt krijgen, vandaar het '& Zo'. De eigenaresse Lianne Govers wilde een logo dat vrouwelijkheid en gratie uitstraalde, maar tegelijk ook iets stoers in zich heeft. Ter inspiratie gaf ze me een afbeelding mee van een militaire camouflace patroon met fuchsia en grijs tinten.

LOGO ONTWERP

Het concept achter het logo is dat we verbinding wilde maken tussen het 'Nailzz' en 'Zo'. Het ampersant teken vormt die verbinding en bestaat uit twee losse elementen die met een nailpolish kwastje zijn geschilderd.

Het logo moest naast gebruik op visite kaartjes ook op de bedrijfskleding, flyers en gevel toegepast worden. Zo is het ook in de QR scan me code verwerkt die ook als zodanig werkt.

WEB DESIGN

Lianne wilde een simple website, waarbij het zelf kunnen boeken van afspraken door haar klanten een must was. In samen werking met Frimaxx die de het framework voor de site heeft gebouwd, is er een eenvoudige intutieve site gemaakt. In het ontwerp is rekening gehouden met de uitstraling van de salon en functionaliteit van het zelf kunnen boeken.

SERVICE

  • Brand en logo design
  • Web design en onderhoud

Wil jij ook eens sparren over het maken van een brand voor jouw onderneming, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

Branding nagelsalon Nailzz&Zo
branding-Nailzz
Scene-webdesign
Mockup_flyer
Kerstkaart

Contact

© Astrid van Turnhout

Website build with Semplice

Naam:   Astrid van Turnhout
Adres:   De Darse 3, 1911LL Uitgeest
Tel:        +31 (0)6 2084 56 72
Email:    astrid@astrd4graphx.nl