Els Verkaik

coaching & training

Logo|Web illustraties

Els Verkaik is een gepassioneerd veranderaar die organisaties, op verschillende niveaus, begeleid bij transformaties naar wendbare en fitte organisaties. Haar oude logo straalde dit onvoldoende uit en was daarom op zoek naar een vormgever die een redesign kon maken met het oude logo als basis.

LOGO DESIGN

Het logo is een kleurrijk linten vormt een monogram van de eerste letter van de voor en achternaam. Het lint staat voor het traject van begeleiding waarbij de 5 frisse en heldere kleur de overgangen symboliseren van transitie. Daarnaast kan het monogram ook als los beeldmerk of grafisch element toegepast worden op educatief materiaal en de spellen die Els heeft ontwikkeld.

ILLUSTRATIES

Voor het programma 'Power Calimero' had Els een afbeeling van het iconische figuurtje Calimero van het internet gehaald en dit nagetekend met een halter gewicht. Omdat er copyright op het figuurtje Calimero zit heb ik Els geadviseerd om een eigen figuurtje te ontwikkelen met gelijke karakter kenmerken. Op basis van enkele conceptschetsen, is het figuurtje 'Calimigo' ontstaan, dat op allerlei toepassing kan worden gebruikt.

WEBDESIGN

In samenwerking met Niels de Vries hebben we een creatieve en speelse website gemaakt, waar ook het figuurtje Calimico is geïntroduceerd. Niels was verantwoordelijk voor de vormgeving en technische implementatie.

SERVICE

  • Logo design en kleur ontwerp
  • Carachter Design
EV_Logo
EV_Logo-Design
Devices_Calimigo-illu

Contact

© Astrid van Turnhout

Website build with Semplice

Naam:   Astrid van Turnhout
Adres:   De Darse 3, 1911LL Uitgeest
Tel:        +31 (0)6 2084 56 72
Email:    astrid@astrd4graphx.nl