De Amigos

Logo|Web illustraties |Webdesign

Onder het label Amigos werken Jeroen, Edwin en Els samen aan hun visie op transformaties en delen wat ze geleerd hebben. Zo vormen ze samen een community. Ze zijn Amigo’s, vrienden van de verandering, maar ook de naam van het model, een navigatiemiddel voor transformaties naar wendbare organisaties.

LOGO DESIGN

Met het logo willen ze laten zien waar ze voor staan, kleurrijk, creatief en speels. Om dit te visualiseren leunt de 'A' wat naar rechts en geeft zo een duwtje in de rug voor de Amigo’s. De 'M' laat zien dat ze het samen doen, hand in hand aan de slag. De 'S' staat voor samen, maar laat ook zien dat het ondersteunend is. De 3 bolletjes staan voor samen, leren, delen, maar ook de drie amgio’s Jeroen, Edwin en Els.

ILLUSTRATIES EN WEBDESIGN

De website moest ook een dynamische, wendbare uitstraling krijgen. De bezoeker moet geinspireerd raken om mee op ontdekkingsreis te gaan. Om het verhaal 'de ontdekkingsreis van wendbaarheid' te visualiseren heb ik het luchtschip van wendbaarheid ontworpen dat symbool staat voor de ontdekkingsreis en hun kernwaarde. Door toepassing van het isometrisch perspectief en het zigzag plaatsen op een gradient achtergrond ontstaat er verbinding tussen de illustraties.

Door de heldere en frisse kleuren van het logo te gebruiken en deze uit te breiden met een set gesatureerde kleuren krijgen de illustraties een speels en creatief uiterlijk.

SERVICE

Wil jij ook je verhaal in sprekende beelden laten vertalen? Ik kan je daarbij helpen. Neem gerust vrijblijvend contact met me op dan bekijken we samen hoe we dit kunnen realiseren.

Amigos_logodesign-scene
Logo1
Brand-logo_Amigos1
Ipad-pro_Sketch_Amigos02
Webillustraties
Web-Showcase-Project-Presentation_Amigos

Contact

© Astrid van Turnhout

Website build with Semplice

Naam:   Astrid van Turnhout
Adres:   De Darse 3, 1911LL Uitgeest
Tel:        +31 (0)6 2084 56 72
Email:    astrid@astrd4graphx.nl