Alex Berendsen

Logo design| Web illustratie

Alex leerde ik kennen in een periode van twijfelde over het nemen van wellicht de belangrijkste stap in mijn leven. Kiezen voor mijn passie (grafisch vormgeven) of vasthouden aan mijn veilige broodbaan. Door ‘De Reis van de Held’ te lopen leerde ik belemmerende factoren los te laten.
 
Mijn ‘Reis van de Held’ had ik in een beeldverhaal samengevat en met Alex gedeeld. Hierin zag hij een nieuwe mogelijkheid om zijn cliënten te kunnen ondersteunen. Hij vroeg me zijn verhaal van ‘De Reis van de Held’ te illustreren op de nieuwe website, en een beeldmerk voor zijn coaching praktijk te ontwikkelen.

LOGO DESIGN

De vormgeving van het logo moest vooral eenvoud uitstralen en een weergave zijn van twee werelden. De zakelijk (carriere) kant 'A' middels de kleur ‘PETROL’ enerzijds en de zachte (liefdes) kant 'B' met camel kleur anderzijds. De rode punt in het midden symboliseert de reis die je maakt door de twee werelden.

ILLUSTRATIES

Voor de illustraties over Alex eigen ervaring in het lopen van ‘De Reis van de Held’ heb ik me eerst in zijn verhaal moeten verdiepen. Na enkele gespreken met hem heb ik een aantal schetsen als concepten toegestuurd. Na wat aanpassingen heb ik de belangrijkste delen in de illustraties met art-markers zijn ingekleurd om zo meer focus te leggen op belangrijke onderdelen.

SERVICE

  • Logo design en kleur ontwerp
  • Illustratie ontwerp

Ik vond het eervol 'De Reis' van Alex te mogen illustreren. Heb jij ook zo’n prachtig maar complex verhaal dat je in beeld wilt vertalen? Ik kan je hierbij helpen. Neem gerust contact met me op.

Devices_Logo-en-illu
Hoxton-Scene-Creator
Devices_RvdH-illu
RvdH_poster

Contact

© Astrid van Turnhout

Website build with Semplice

Naam:   Astrid van Turnhout
Adres:   De Darse 3, 1911LL Uitgeest
Tel:        +31 (0)6 2084 56 72
Email:    astrid@astrd4graphx.nl