Agile games

van Els Verkaik Coaching

Illustratie werk|Spel ontwikkeling

In 2018 had ik het voorrecht om met Els Verkaik te mogen samenwerken. Als coach houdt zij zich bezig met begeleiding van Agile transformaties naar een wendbare organisatie.

Om het werken in multidisiplinaire teams mogelijk te maken, zijn er inrichtingsprincipes van teams en een bijbehorende gedragscode beschreven. Ter ondersteuning was het idee een Agile toolbox samen te stellen met daarin een aantal spelvormen om de teams actief de nut en noodzaak voor de transformatie te laten beleven. De Agile Toolbox bevatte in totaal 4 spellen die door Els bedacht zijn en door mij vormgegeven. 

SPEL ONTWERP

De vormgeving van de spellen moest uitnodigend zijn, nieuwschierig maken en men moet er plezier aan beleven.

Voor het spel 'samen verbeteren' is een generieke vormgeving gemaakt, zodat het aan organaisaties en bedrijven aangeboden kan worden. Met enkele simpele aanpassingen kan het spel voorzien worden van het eigen bedrijfs logo en de huisstijlkleuren.

SPEL ILLUSTRATIES

De illustratievorm oogt simpel tegen het kinderlijk aan, maar is een visuele werkvorm die veel ingezet wordt tijdens live illustreren van management bijeenkomsten. Els heeft de illustratie op papier getekend met een sharpie (filtstift) en heb deze verder uitgewerkt in een digitaal bestand.

SERVICE

  • Spelontwerp
  • Illustraties tekenen (uitwerken)

Heb jij educatief materiaal dat je graag wilt laten vormgeven? Neem gerust vrijblijvend contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

MockUp-playcards_Coa
MockUp_7types
NC-Mockup_1

Contact

© Astrid van Turnhout

Website build with Semplice

Naam:   Astrid van Turnhout
Adres:   De Darse 3, 1911LL Uitgeest
Tel:        +31 (0)6 2084 56 72
Email:    astrid@astrd4graphx.nl