SVB Mobiliteits Vlogje

Binnen de SVB is mobiliteit een belangrijk item. Bezig blijven met je ontwikkeling en markt waarde. Waar ben je goed en wat maakt je werkelijk happy. In opdracht van de afdeling Communicatie en Voorlichting is mij gevraagd om, vanuit mijn eigen perspectief, een concept te bedenken om dit belangrijke onderwerp bij de medewerkers onder de aandacht te brengen.

Omdat ik het medium Blog erg plat vindt, heb ik gekozen om er een VLOG zonder gesproken tekst van te maken. Door beeldtaal te gebruiken met enkele teksten, krijg je de boodschap veel duidelijker bij de kijker. Dat in combinatie met muziek geeft het naar mijn mening een positief gevoel.

Ter voorbereiding op het maken van de VLOG heb ik eerst een storyboard geschreven en aan de hand daarvan een aantal beeldborden gemaakt. Met een Canon EOS D77 heb ik vervolgens de VLOG opgenomen en nabewerkt in Premier Pro.

Client: SVB afdeling communicatie & Voorlichting
Designed : may 2017