SVB Festival

Ieder jaar organiseert de SVB een landelijk dag met sport en spel voor haar personeel. In 2018 wilde de organisatoren van deze dag, vernieuwing doorvoeren door er een festivaldag van te maken met als thema 'Voor elkaar, door elkaar'. De gedachte is dat medewerkers workshops kunnen geven aan andere medewerkers. Maar ook als team meedoen aan allerlei evenementen die op het festival terrein plaatsvinden.

Voor het communiseren van de boodschap aan de doelgroep (Medewerkers SVB Breed) waren de volgende associaties van belang: zon, warme kleuren, vrolijkheid, avontuur en foodtrucks.

voor de keuze van de kleuren zijn de huisstijl kleuren gebruikt. Voor de typografie is een voor een script lettertype gekozen, te weten de Strawberry Blossom. Het uiteindelijke ontwerp is toegepast op banners, narrowcasting intranet en in een festival app.

Client: SVB afdeling communicatie & Voorlichting
Designed: between march and may 2018

showcase map

Ieder groot festival heeft een plattegrond met een programma. Voor het SVB festival is er gekozen om een pocketmap te maken die je in je achterzak kunt steken 'lekker handig'. De verdeling is 6 kolom 3 rijen met een front en back card.