astridvanturnhout_portret2

OVER MIJ

Als kind was ik het gelukkigst als ik aan het tekenen of schilderen was. Hierin kon ik mijn diepste gevoelens, emoties en frustraties kwijt. Omdat ik geen sterke leerling was op school, altijd een stap te langzaam in het begrijpen waar het over ging, zat ik onder de les vaak poppetjes te tekenen in mijn schriftje.

Mijn grootvader was eigenlijk in zekere zin de eerste die ontdekte dat ik enorm visueel was ingesteld. Hijkwam hier achter toen hij middels een tekeningetje uitleg gaf hoe je breuken berekende. Voor het eerst in mijn leven begreep ik iets van rekenen en ging er een wereld voor mij open. Die ontdekking van woord vertalen in beeld heeft in mijn ontwikkeling enorm geholpen. Als ik iets niet begreep vroeg ik of ze het voor me konden tekenen of ik probeerde het zelf te tekenen. Tegenwoordig weet ik hoe belangrijk de balans tussen beeld en tekst is en dat het een krachtig medium vormt om een boodschap over te brengen. 

Of het nu gaat om een logo dat voor een startende ondernemer of een illustratie voor een website of boek, alles begint bij het luisteren naar jouw verhaal en mijn schets op papier.

Ben je na het bekijken van mijn portfolio geïnspireerd geraakt en heb jij ook uniek verhaal dat je graag in beeld wilt laten vertalen, neem dan vrijblijvend contact met me op via astrd4graphx.nl

Contact

© Astrid van Turnhout

Website build with Semplice

Naam:   Astrid van Turnhout
Adres:   De Darse 3, 1911LL Uitgeest
Tel:        +31 (0)6 2084 56 72
Email:    astrid@astrd4graphx.nl